nedeľa 2. októbra 2016

The moon that ebraces the Sun

Info:

Pôvodný názov: Haereul Poomeun Dal
Alternatívny názor: The moon that embraces the Sun
Rok vydania: 2012
Počet dielov: 20
Krajina pôvodu: Kórea
Do žánra: Historické

Obsah:

Heo Yeon Woo je šamankami vybraná, aby sa stala korunnou princeznou. Avšak v paláci sa zosnovajú intrigy proti nej a ona je nútená kráľovský dvor opustiť. S pomocou šamanských trikov navždy zmizne z paláca aj z krajiny, vymaže si svoje spomienky a tak sa stáva niekým úplne novým.
Na druhej strane sa jej prvá láska Hwon stane kráľom. O niekoľko rokov neskôr sa ich život začne prelínať. Heo Yeon si začne spomínať kým kedysi bola a Hwon začne pociťovať náklonnosť ku kráľovskej šamanke.


Môj názor:

Daľšia historická dorama, ktorú som sa rozhodla kuknúť a neľutujem. Bola veľmi prepracovaná, príbehom, vývojom postáv, pocitmi postáv, romantikou a jemnýn nádychom fantasy. Niektoré prvky boli dojemné, iné humorné. Tuším nemám čo vytknúť, teda až na jednu vec, ale to len za to, že ja si vždy obľúbim nejakú vedľajšiu postavu :-( (Ale ked vedľajšie postavy sú niekedy lepšie než tie hlavné!)
Okrem hlavných sa mi páčil aj kráľov brat, kráľov strážca/šermiar! Och ten asi najviac :D


Hodnotenie:


Obrázky a gify
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt the moon that embraces the sun gifVýsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt the moon that embraces the sun gifVýsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt the moon that embraces the sun gifVýsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt the moon that embraces the sun gif

0 comments:

Zverejnenie komentára