pondelok 15. februára 2016

Colony

Info:

Pôvodný názov: Colony
Alternatívny názov: Colony
Rok vydania: 2015
Krajina pôvodu: USA
Počet častí: zatial prebieha prvá séria
Poznámka: Josh Holloway (Lost)

Obsah:

Na zemi sa rozpútala vojna. Na jednej strane sú ľudia, ktorí chcú zachovať planétu, na ktorej by žil len tvor z rodu Homo, čiže človek. Druhá strana víta možnosť osídlenia planéty Návštevníkmi, bytosťami z dalekého vesmíru (odboj).
Svet sa zmenil na nepoznanie. Budovy a honosné sídla spadli, ľudia umierali. Neskôr sa to dalo ako-tak do poriadku.Objavil sa oddiel, ktorí komanduje všetkých. Ten, ktorý má všetky práva. Právo odvliesť vás, udrieť vás, zabiť vás. A stačí im na to podozrenie, že ste zločinec.
Pred inváziou pracoval agent Will u špeciálnej jendotky FBI, s pomocou ktorej pomáhal chytať zločincov a takmer všetko sa mu podarilo. Chvíľu bol z neho milujúci manžel a otec troch detí, ktorý spolu so svoju rodinou žil v utajení.
Potom prišiel istý chlapík a prinútil ho pracovať pre vládu. Snažia sa dolapiť muža, ktorý stojí na čele odboja. Prezývajú ho Geronimo a snažia sa chytiť a zneškodniť každého, kto s ním má čosi spoločné.
Will sa za ním bezhlavo hrnie v nádeji, že tak získa späť svojho strateného syna. To však netuší, že jeho zúfala manželka Sarah je stratou syna tiež drvená a pridáva sa na stranu odboja.

Príbeh o rodine, ktorá rozhodne o osude sveta. Avšak aký bude jej osud?

Môj názor:

Ešte to je len vo vývine, takže nebudem moc kritizovať. Príbeh je trochu omieľaný no verím, že sa dej posunie a bude to dobré. Ved tam predsa hraje Sawyer. Toho chlapíka tak zbožnujem.
Dobre, naspäť k príbehu. Will mi príde ako správny chlapík. Páči sa mi jeho postava, jeho motív práce. Shippujem ho s tou blondínou, nemám rada jeho ženu. Príde mi naivná, manipulatívna a hlúpa. (A to som ju v Prison Break-u mala rada.)
Celkovo sa to zatial dá pozerať, takže pokiaľ nemáte čo robiť, smelo do toho.


Obrázky:



0 comments:

Zverejnenie komentára