sobota 26. marca 2016

Healer

Info:

Pôvodný názov: Heelreo
Alternatívny názov: Healer
Rok vydania: 2014/2015
Počet častí: 20
Krajina pôvodu: Kórea

Obsah:

Healer (Liečiteľ) je známy no tajomný kuriér, ktorý vykonáva všetky typy práce. Má dokonalú modernú techniku, na očiach brýle, ktoré vedia zistiť všetko a v uchu sluchátko, do ktorého mu vždy šepkná tajomná žena podrobnosti o jeho prípade. Jedného dňa bude jeho úlohou sledovať ambicióznu no trochu nemotornú redaktorku online novín - Chae Young-Shin. Čoskoro však zisťuje, že táto práca bude nebezpečnejšia a výkonnejšia než tie predchádzajúce. A navyše je tu množstvo prekážok, ktoré mu bránia v jeho činnosti. Jednou z nich sú jeho vlastné city.



Môj názor:

Musím povedať, že to bolo super! Trochu podobné ako City Hunter no naozaj len trochu. Healera som mala rada, nebol síce najkrajší ale aj tak si ma získal. Chae Young-Shin bola celkom zlatá, taká obyčajná ženička, trochu nemotorná, miestami trápna, ale vtipná a roztomilá.
Seo Jung-Hoo ako Healer bol suprový! Tie kopance ktoré rozdával. Ako potom chránil Chae, naozaj to bolo dokonalé. A koniec taktiež.
Rozhodne vám túto doramu odporúčam. A navyše toto bola prvá dorama, ktorú som pozerala komplet v angličtine (odkaz nižšie)

Hodnotenie:

Obrázky a gify:

Ajumma

0 comments:

Zverejnenie komentára